Hakkımızda

Açıklama Metni..

İletişime Geçin

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+90 555 555 55 55

[email protected]

Biorezonans tedavisi ile nörolojik hastalıkların ilerlemesini önlemek, geciktirmek ve hatta tersine çevirmek mümkün.

Alzheimer, demans, epilepsi, inme, felç başta olmak üzere, birçok nörolojik hastalığın tedavisinde biorezonans metodundan yardımcı tıp tekniği olarak yararlanıyoruz. Bu yöntemde asıl amaç hastalığı tetikleyen çevresel faktörleri ve patalojik etkenleri araştırarak nötrleştirmek olarak tanımlanabilir. Biorezonans tedavisinde ilk başta biorezonansa özel kan testi uyguluyoruz. Biorezonansa özel kan testinde, hastanın bağışıklık sistemini olumsuz etkileyerek, hastalığı ağırlaştıran etkenleri tespit edebiliyoruz.

Biorezonans kan testinde alerjenler, ağır metaller; virüs, bakteri, çevre toksinleri ve gıda katkı maddesi gibi vücuda zararı olabilecek 6,400 madde, frekans kodları ile taranır. Tedavisinin ilk aşamasını tespit ettiğimiz bu oluşumları nötrleştirmek olarak kurguluyoruz. Böylelikle hastanın hastalıkla doğal bir şekilde mücadele etmesine önemli bir katkı sağlayabiliyoruz.

Sağladığımız bu katkı hastanın yaşam kalitesini ve konforunu artırmada önemli bir kilometre taşı oluyor. Bu aşamada hastalığın ilerlemesini önlemek, geciktirmek de mümkün olabiliyor. Örneğin Alzheimer ilerleyici bir hastalıktır. Bağışıklık sistemi güçlü olmayan kişilerde hastalık daha hızlı ilerleyeceğinden sinir ve beyin hücrelerinin kaybı daha hızlı yaşanacaktır. Bu anlamda biorezonans metodu ile bu süreci yavaşlatmak ve durdurmak hedeflenir.

 

Biorezonans ile tedavi edilebilen nörolojik hastalıklar hangileridir?

Nörolojik hastalıkların biorezonans ile tedavisinde en sık başvuru alınan gruplar şöyledir:

Parkinson
Hiperaktivite
Afazi
Behçet hastalığı
Guillain Barre sendromu
Zona
Serebral palsi
Sinir sıkışması
Epilepsi
Gelişim bozukluğu
Felç
Beyin tümörü
Otizm
Disleksi
Dikkat eksikliği
Huzursuz bacak sendromu
Migren
Alzheimer

Biorezonans metodu ile epilepsi tedavisi mümkün mü?

Çocuklarda en sık görülen nörolojik rahatsızlık olan epilepsi, beyin normal aktivitesinin, sinir hücrelerinde geçici olarak meydana gelen anormal elektriksel aktivite sonucu bozulması ile ortaya çıkan ataklarla kendini gösterir. Epileptik atak, diğer bir deyişle nöbet gerçekleştiğinde hastada geçici bilinç kaybı ve buna bağlı beklenmedik davranışlar gözlenir. Atakların sürekli olması durumunda epilepsi hastalığından söz edilir. Bu atakların anne babalar tarafından iyi gözlemlenmesi hastalığın teşhisinin konması açısından önemlidir. Örneğin çocukta bir anda ortaya çıkan anlamsız boş bakışlar, kol ya da bacakların birdenbire tutmaması, ağzı şapırdatma, ani sıçrama – irkilmeler gibi durumlar yaşanabilir. Normal olmayan bu gibi davranışlarda epilepsiden şüphelenilebilir ve bir nöroloji uzmanına başvurmak gerekir.

Epilepsi çoğunlukla tedavi edilebilir bir hastalıktır. Epilepsi tedavisinde son teknolojinin sağladığı yeni görüntüleme yöntemleri, beyin pilleri, yeni ilaç ve cerrahi yöntemlerin yanında destek tedavi metodu olarak biorezonans metodundan da yararlanılabilmektedir. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan biorezonans metodundan hastalar, modern tıbbın önerdiği doğrultuda tedavileri sürerken, örneğin ilaç kullanmaya devam ederken eş anlı olarak destek alabilirler. Biorezonans tedavisi ile hastanın vücudundaki elektro-manyetik alan bozuklukları veya blokajların ortadan kaldırılarak biofiziksel dengesini sağlamak mümkün olabilmektedir.